OM OSHer har du mulighed for at møde lejerne i ErhvervsRaadhuset.


Har du lyst til at komme og hilse på og høre nærmere om kontorfællesskabet, så ring eller benyt linket - så kontakter jeg dig.

Henrik Westergaard
Videofotograf, journalist og speaker

Jeg har altid mange bolde i luften og er vant til, at have mennesker omkring mig. Sådan arbejder jeg bedst. Jeg arbejder med videoopgaver for mine kunder. Det kan både være idéudvikling, instruktion, optagelse og redigering.

Jeg sidder med i bestyrelsen i Præstø Handel og Erhvervsforening. Her har jeg opbygget en stor kontaktflade, der også kaster opgaver af sig. Jeg arbejder også meget med min stemme som værktøj. Gennem 27 år har jeg indtalt 1000-vis af reklamer til radio/tv og online markedsføring. Jeg råder over eget lydstudie. Jeg elsker at netværke. Gennem tiden har det vist sig, at være en god forretning for min virksomhed.

ErhvervsRaadhuset giver mig en platform, hvorfra jeg arbejder og tager ud på opgaver. Huset rummer også forskellige mødelokaler, der gør det nemt for mig, at holde møder lokalt. Stemningen blandt lejerne er super vigtig for mig, og den er rigtig god. Vi får vendt flere opgaver med hinanden ved skrivebordene, eller i den hyggelige café i huset.


www.Monkeysound.dk

Jan Hald Pedersen (News at heart)
Uddannet statsautoriseret revisor og selvlært programmør.

I ErhvervsRaadhuset arbejder jeg på udvikling af News at heart. En nyhedsplatform til din online nyhedsstrøm. Ellers arbejder jeg deltids som skatterådgiver hos revisionsselskabet Beierholm.

ErhvervsRaadhuset giver mig en arbejdsplads i et stort lokale, der inspirerer til store tanker i et hus, der emmer af historie og atmosfære – og ikke mindst nogle ”kolleger” at sparre med.

Oplevelse efter de første par uger: Det lever fuldt ud op til mine forventninger og med god service fra vores husvært René. Flere kolleger ønskes.


www.NewsAtHeart.com


Lars Juul    PolarisLars er vores internationale mand i huset:


Jeg arbejder for det amerikanske firma Polaris, der er kendt for blandt andet snescootere og ATV’er.


Jeg står for projektledelse og it-support, til mange af koncernens leverandører, rundt om i verden.


Mine opgaver kan i mange tilfælde løses fra basen i Præstø, men det bliver også til flere rejsedage om året.


Det er rart at sidde i ErhvervsRaadhuset og mødes med andre ligesindede, i det pragtfulde kontormiljø.


www.polaris.comRikke Molter  – Scifeon

Specialist i Organisationsudvikling, Strategi og Kvalitetsledelse.


Pr. 01-8-2020 begyndte jeg mit nye job i Scifeon, som Chief of Staff and Head of Quality. Scifeon er en succesfuld start-up virksomhed inden for life-science forskningsindustrien, hvor Scifeons Software Platform hjælper med at håndtere eksperimenter, prøver, resultater osv.

Jeg skal bidrage med et ekspertfokus på kvaliteten af processer, samarbejde og leverancer, mens virksomheden og Scifeon-softwareplatformen fortsætter med at vokse.

Jeg skal også sikre, at virksomheden bliver ISO 9000 og ISO 27000 certificeret i 2021.

Scifeon er beliggende i Søborg, Kbh., og jeg har fået muligheden for at spare transporten halvdelen af tiden og arbejde hjemmefra. For stadig at have sparring, socialt samvær og ikke mindst komme væk fra de huslige overspringshandlinger, så har jeg fået en kontorplads i ErhvervsRaadhuset. Jeg ser frem til at indrette mig i det helt specielle kontormiljø, der er bibeholdt i det gamle rådhus.


(www.Scifeon.com)

Foreningen Pårørende i Danmark


Marie Lenstrup, formand, forfatter og foredragsholder


Foreningen Pårørende i Danmark blev dannet i 2014 og får nu for første gang en fast base på Erhvervsrådhuset. Det er en del af professionaliseringen af foreningen, som nu får ikke bare kontorplads men også adgang til gode mødefaciliteter.


Foreningen arbejder på nationalt plan med interessevaretagelse for pårørende på tværs af diagnoser. Vi udvider nu med forskellige medlemsrettede tilbud som webinarer og selvhjælpsgrupper – forhåbentlig også snart en gruppe i Præstø.


Ved siden af mine ulønnede opgaver som formand for Pårørende i Danmark, skriver jeg bøger og artikler og holder foredrag landet over om livet som pårørende, inddragelse af pårørende og kommunal pårørendepolitik.


Efter rigtig mange år som selvstændig og foreningsformand fra hjemmekontoret, glæder jeg mig utroligt meget til igen at være del af et arbejdende fællesskab i hverdagen.


https://paaroer.dk/
René Sørensen. VeeCan Systems ApS

Udlejeren af ErhvervsRaadhuset.


Da Jakob Helles i efteråret 2019 spurgte om det var noget for mig, at leje det gamle rådhus og indrette det til kontorfællesskab, skulle jeg ikke tænke længe, før jeg havde taget ideen til mig.


Det var spændende på flere måder. Først ideen med at lave et sted i Præstø, hvor selvstændige kunne arbejde og inspirere hinanden, og dernæst også at få lov at være i det gamle fredede Rådhus. Et sted der oser af historie.
De næste måneder gik med at undersøge og planlægge omkring dette herlige gamle hus.


Et af bordene i huset har jeg selv besat. Herfra driver jeg min virksomhed, hvor jeg arbejder med løsninger til produkt-afprøvning og -dokumentation. Meget tid går med at udvikle og vedligeholde min programpakke VeeCanDAQ. Men jeg hjælper også mine kunder med at opbygge hardwaresiden af løsningerne. VeeCan Systems ApS har således kunder i både Danmark og resten af Europa.


(www.VeeCan.dk)